Кропивницький письменник Володимир Панченко потребує допомоги

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Серйозно захворів, потребує операції і тривалого лікування Володимир Євгенович Панченко – доктор філологічних наук, професор, до 2015 року – викладач кафедри літературознавства Національного університету «Києво-Могилянська академія», шеф-редактор і засновник «ЛітАкценту».

Про це з посиланням на «ЛітАкцент» повідомив кропивницький активіст, філолог Олександр Ратушняк.

Допомогти можна, надіславши будь-яку грошову суму на картку дружини Володимира Панченка:

Панченко Людмила Дмитрівна
Картка «Приватбанк»
5168 7573 4597 2774.

Володимир Панченко — український літературний критик, літературознавець, письменник, автор відомих статей, монографій, підручників на літературну та історичну тематику, професор Національного університету «Києво-Могилянська академія», доктор філологічних наук, член Національної спілки письменників України.

До доробку Володимира Панченка належать зокрема книжки «Юрій Яновський» (1988), «Володимир Винниченко: парадокси життя і творчості» (2004), «Неубієнна література» (2007).

Нагадаємо, на початку минулого року Володимир Панченко став лауреатом обласної літературної премії ім. Євгена Маланюка – переможцем в номінації “Літературознавство та публіцистика” за книгу “Кільця на древі”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар