У госпіталі в Кропивницькому відбулися змагання серед військових “Сила життя. Sport”

скріншот із відео

Учора, 7 травня, на території Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни відбулися змагання серед військовослужбовців та учасників бойових дій “Сила життя. Sport”.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією із неофіційної сторінки 3-го окремого полку спеціального призначення у соцмережі Facebook.

Близько ста учасників мали можливість позмагатися за призові місця в таких категоріях як: швидкі шашки, дартс, фрізбі, хокей на столі, армреслінг та шахи.

Цікаве, видовищне та динамічне дійство неабияк захопило не лише учасників, а й уболівальників. На кожному з участків, де відбувалися змагання, напруга залишалася до останнього моменту. Особливо напружено проходили змагання з армреслінгу та фрізбі.

Військовослужбовці 3-го полку з гідністю виступили на змаганнях та завоювали перше місце з армреслінгу.

«Сила життя. Sport»

07 травня 2018 року на території Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни відбулися змагання серед військовослужбовців та учасників бойових дій «Сила життя. Sport»Близько ста учасників мали можливість позмагатися за призові місця в таких категоріях як: швидкі шашки, дартс, фрізбі, хокей на столі, армреслінг та шахи. Цікаве, видовищне та динамічне дійство неабияк захопило не лише учасників, а й уболівальників. На кожному з участків, де відбувалися змагання, напруга залишалася до останнього моменту. Особливо напружено проходили змагання з армреслінгу та фрізбі. Наші військовослужбовці з гідністю прийняли участь в змаганнях та завоювали перше місце з армреслінгу. Вітаємо наших хлопців з перемогою.

Опубліковано 3-й окремий полк спеціального призначення – неофіційна сторінка 7 травня 2018 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар