Із Кіровоградщини видворили 56 нелегальних мігрантів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Albert Jack

З 21 лютого по 30 квітня на Кіровоградщині проводились загальнодержавні цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант». За цей час виявлено 226 порушників міграційного законодавства, 59 нелегальних мігрантів, 56 з яких видворили з України.

Про це Першій електронній газеті повідомили в УДМС України в Кіровоградській області.

За цей період у результаті проведення територіальними підрозділами Управлінням Державної міграційної служби в області спільних з правоохоронними органами та органами місцевого самоврядування заходів було виявлено 226 порушників міграційного законодавства, відносно яких складено матеріали за ч. 1 ст. 203 КУпАП – порушення правил перебування на території України. До адміністративної відповідальності також притягнуто 7 осіб за  ст. 204 КУпАП та 57 – за ст. 205 Кодексу.

Виявлено 59 нелегальних мігрантів, відносно 56 прийнято рішення про примусове повернення.

За період профілактичних заходів стягнено штрафів з порушників на суму 96757 грн.

Нагадаємо, з 29 квітня для нелегалів збільшили штрафи – тепер стягнення складатимуть від ста до трьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 1700 до 5100 грн). До списку, де посилили удар по гаманцю, внесли порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар