Як кропивницькі спецпризначенці переобладнують контейнери під житлові модулі

скріншот із відео

На базі 3-го окремого полку спеціального призначення переобладнуються 12 контейнерів під житлові модулі.

Про це повідомляється на сторінці 3-й окремий полк спеціального призначення – неофіційна сторінка.

Два таких модуля можуть розмістити 1 групу СпП.

Наразі проводяться роботи по установці дверей та обладнуються внутрішні силові каркаси. Військовослужбовці полку виражають подяку не байдужим людям які надали контейнери та кошти для закупівлі матеріалів та запрошують до співпраці всіх бажаючих для підтримки розумної ініціативи.

На сьогоднішній день на базі 3-го окремого полку спеціального призначення переобладнуються 12 контейнерів під житлові модулі.

На сьогоднішній день на базі 3-го окремого полку спеціального призначення переобладнуються 12 контейнерів під житлові модулі. Два таких модуля можуть розмістити 1 групу СпП. На разі проводяться роботи по установці дверей та обладнуються внутрішні силові каркаси. Військовослужбовці полку виражають подяку не байдужим людям які надали контейнери та кошти для закупівлі матеріалів та запрошують до співпраці всіх бажаючих для підтримання розумної ініціативи.

Опубліковано 3-й окремий полк спеціального призначення – неофіційна сторінка 13 квітня 2018 р.

Нагадаємо, для потреб 3-го полку спеціального призначення терміново потрібні морські контейнери об’ємом 10, 20 та 40 футів. Контейнери переобладнають під житлові модулі, банно-пральні комплекси, спортивні мобільні модулі і використовуватимуться на території навчальних баз та в зоні проведення АТО.

Щоб передати контейнери, зверніться в особисті повідомлення до групи “3-й окремий полк спеціального призначення – неофіційна сторінка” у Facebook та залиште свої контактні данні. Контейнер заберуть із будь-якого регіону України. Все отримане майно поставлять на баланс військової частини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар