Опалювальний сезон у Кропивницькому завершується

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Photo by Dominik Kuhn on Unsplash

Завтра, 7 квітня, обидва теплогенеруючі підприємства Кропивницького припиняють подачу тепла, оскільки стовпчик термометра не опускався нижче +8ºС протягом трьох діб.

У КП “Теплоенергетик” Першій електронній газеті повідомили, що теплопостачання у селищі Новому припиниться ще сьогодні увечері. Завтра вранці планують відключити котельні, які обслуговують лікарні №1 та №4 у Кропивницькому.

За повідомлянням ДП “Кіровоградтепло”, 7 квітня з півночі припиняється робота котельних централізованого теплопостачання та постачання теплової енергії. За вийнятком лікувальних закладів, які перебувають на технічному обслуговуванні, відповідно до клопотань власників котелень.

За інформацією, від завтра теплові об’єкти підприємства переведені на цілодобову автоматизовану систему охорони відповідними підрозділами Управління поліції охорони в Кіровоградській області.

Раніше планувалося, що опалювальний сезон у Кропивницькому триватиме до 15 квітня. Проте представники кропивницьких теплогенеруючих підприємств КП “Теплоенергетик” та ДП “Кіровоградтепло” звернулися до заступника міського голови Олександра Мосіна із проханням завершити опалювальний сезон у місті, оскільки середньодобова температура вже досягла позначки +8° С.

Відзначимо, що в Олександрії опалювальний сезон також завершується 7 квітня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар