У Кропивницькому може з’явитися новий ТРЦ

© UBR

Учора, 4 квітня, у міськраді відбулося засідання комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. Під час засідання розглядали питання щодо дозволу ТОВ «СКАНДИНАВІАН ХАУС» для будівництва 5-поверхового ТРЦ на вулиці Кропивницького.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Під час засідання члени комісії ще раз повернулися до розгляду питання щодо надання ТОВ «СКАНДИНАВІАН ХАУС» дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки по вулиці Кропивницького. Відповідний проект рішення міської ради включений до порядку денного земельної частини дванадцятої сесії.

Підприємство планує розмістити на цій території п’ятиповерховий торгівельно-розважальний комплекс. У свою чергу, депутат виборчого округу Сергій Бойко під час погоджувальної наради звернув увагу, що до такого будівництва є низка питань від мешканців мікрорайону і висловився за детальніший розгляд питання на комісії.

Цього дня, зважаючи на важливість питання, у роботі земельної комісії взяли участь і секретар міської ради Андрій Табалов та заступник міського голови Олександр Грабенко. За результатом обговорення комісія запропонувала заявнику підготувати візуалізацію майбутнього ТРЦ, виготовити передпроектну документацію та винести їх на розгляд містобудівної ради, щоб отримати висновки фахівців – провідних архітекторів Кропивницького.

Комісія розглянула також 27 інших важливих питань регулювання земельних відносин. Про дату наступного засідання буде повідомлено додатково.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар