Завтра у Благовіщенському поєднають біг і екоакцію

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Facebook / Олександр Чучаєв

Завтра, 30 березня, у Благовіщенському відбудеться акція, яка поєднує спорт та турботу про екологію. Об 11:00 акція стартує від центрального стадіону “Цукровик”. Організатори забезпечують сміттєві пакети та рукавички.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав організатор акції, директор Благовіщенського НВК №2 і керівник спортклубу “СКІФ” Олександр Чучаєв.

“Якщо ти за здоровий спосіб життя ????‍♂️ та чисте місто????, тоді приєднуйся до нашої акції “Година довкілля у форматі #plogging” ????‍♂️????‍♀️. Це такий собі гібрид пробіжки та турботи про екологію, коли ти паралельно збираєш сміття. Вік учасників не обмежений. Форма одягу – спортивна, зручна, відповідно до погоди. Сміттєпакети та рукавички з нас ????
Долучайтеся до нас не лише в межах міста, а й району, області, України…
Про долучення до акції повідомляйте у коментарях до даного посту.
Зробимо наш край чистим та здоровим!” – йдеться у повідомленні.

Спортивно-екологічну акцію “Година довкілля у форматі #plogging” організовує спортивний клуб “СКІФ” спільно з відділом освіти, молоді та спорту Благовіщенської РДА та Благовіщенським НВК №2 за підтримки міської ради м. Благовіщенське. 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар