Як школа повинна працювати з батьками: міні-EdCamp їде у Кропивницький

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© YouTube

Першого квітня о 9:00 на базі НВО №6 м. Кропивницький розпочнеться (не)конференція міні-EdCamp Kropyvnytskyi 2018. Цьогорічна подія унікальна тим, що організатори запрошують долучитися до діалогу не тільки відповідальне вчительство, а й батьківство. Тема (не)конференції – “Шкільна спільнота: співпрацюємо з батьківством”.

Про це Першій електронній повідомили в адміністрації школи.

На участь у заході зареєструвалися 300 вчителів, батьків, представників методичних служб, громадських активістів. Серед запрошених експертів:

Оксана Макаренко, радниця Міністерки освіти і науки України, співзасновниця ГО «Батьківський контроль» і «СМАРТ ОСВІТА»;

Сергій Цвітков, директор українського офісу «Міжнародний центр батьківства»;

Марина Хоша, голова правління громадської організації «Батьківський рух Харківщини»;

Мішель Буісу, представниця асоціації “Fefu” (Франція);

Хейлі Хезерд, волонтерка Корпусу Миру (США).

Упродовж одного дня з 09.00 до 18.00 відбудуться наступні активності: панельна дискусія, експертні сесії та інтерактивні зони партерів заходу. Партнери міні-EdCamp Kropyvnytskyi 2018 – це експерти і експертки у своїх сферах, які щиро прагнуть допомагати українському вчительству розвиватися:

EdCampUkraine, видавництво «РАНОК», офіційний веб-ресурс реформи «Нова українська школа», ПриватБанк, ТМ «Бон Буассон», видавництво «Теза», Польсько-українська програма «Освіта Поль» та інші.

Веб-сторінка EdCamp Ukraine.

Сторінка міні-EdCamp Kropyvnytskyi 2018 у FACEBOOK.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар