Акція проти російських виборів в анексованому Криму відбулася у Кропивницькому

На площі Героїв Майдану у Кропивницькому зібралися близько півсотні студентів коледжів та вишів. Вони вишикувалися вздовж дороги, тримаючи в руках плакати з написами “Крим – це Україна”, “Не визнаємо виборів у Криму”, “Путін – це війна” і т.д. У такий спосіб молодь долучилася до всеукраїнської акції проти проведення на українському півострові виборів президента країни-агресора Росії, які відбуваються сьогодні, 18 березня.

Про це йдеться в сюжеті у сюжеті філії ПАТ “НСТУ“ Кіровоградська регіональна дирекція”, повідомляє Перша електронна газета.

Потім студенти заспівали Гімн України та скандували “Слава Україні – Героям Слава”.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України оприлюднило заяву, у якій засуджує рішення окупаційної влади провести вибори президента Росії на території незаконно анексованих Криму та Севастополя. У ній йдеться про те, що результати голосування не матимуть жодних правових наслідків і не будуть визнані міжнародною спільнотою.

Опубліковано Дедушевою Ириною 18 березень 2018 р.

Акція проти російських виборів в анексованому Криму пройшла в Кропивницькому Це протест проти проведення на українському півострові виборів президента країни-агресора, котрі відбувалися 18 березня. Міністерство закордонних справ України олюднило заяву, в якій засуджує рішення окупаційної влади провести вибори президента Росії на території незаконно анексованих Криму та Севастополя. У ній йдеться про те, що результати голосування не матимуть жодних правових наслідків і не будуть визнані міжнародною спільнотою. Нагадаємо, російська агресія в Криму розпочалася чотири роки. У Кропивницькому на площі Героїв Майдану в неділю зібралися півсотні студентів коледжів та вишів. Вони вишикувалися ланцюгом вздовж центральної вулиці міста з плакатами в руках «Крим – це Україна» та « Не визнаємо виборів у Криму». У такий спосіб підтримали всеукраїнську акцію. Потому студенти заспівали Гімн України та скандували «Слава Україні – Героям Слава».

Опубліковано Дедушевою Ириною 18 березень 2018 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар