Компанія підлітків дебоширила у центрі Кропивницького

У центрі Кропивницького група молодиків дебоширила, голосно вигукувала нецензурну лайку, хуліганила в кафе, а один підліток із цієї компанії намагався видертися на дорожній знак.

Подія сталася учора, 11 березня, близько 17:00. На лінію “102” надійшов виклик про те, що на вулиці Дворцова, 21 у Кропивницькому компанія молодиків бешкетує і гупає у ворота. Заявниця описала хлопця, який порушував громадський порядок.

Цю ситуацію Першій електронній газеті прокоментувала речниця патрульної поліції Кіровоградської області Наталя Трішина.

“Патрульні приїхали на місце події і виявили компанію молодих людей, серед яких був саме той 17-річний хлопець. Він попросив вибачення за свою поведінку, а жінка відмовилася писати заяву на молодиків. Правоохоронці провели з підлітками роз’яснювальну профілактичну бесіду щодо правил поведінки у громадських місцях”.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика (+18)

Однак на опублікованому в Instagram відео видно, що вже після розмови з поліцейськими цей самий хлопець ліз на дорожній знак по вулиці Дворцова.

А користувач соціальної мережі Facebook Serzh Gejko опублікував допис, у якому зазначає, що компанія порушувала громадський порядок в одній із кав’ярень міста.

скріншот із Facebook
Поширити:

Залишити коментар:

коментар

3 коментаря до Компанія підлітків дебоширила у центрі Кропивницького

  1. Животные….самые настоящие малолетние животные…никак не люди…на людей вообще не похожи…вот такое вот малолетнее животное однажды вечером бросило пустую пивную бутылку,которая пролетела в 15 см возле головы моей жены….с радостью вспоминаю как я изо всей силы бил кулаками в голову эту тварину,как тварина падала и мычала….теперь стал умнее,бить не буду…просто пырну ножом теперь да и все….

  2. Ну а чому поліцейскіх не обгадили??? Не порядок, не порядок!!!

  3. Лень что-та доказывать этим интернет бойцам, просто знайте что всё что написано про Франсуа полная клевета и в той же ситуации была не права именно барменша…

Коментарі заборонені.