Аби уникнути підтоплення, у Кропивницькому понизять рівень води у річках

Із понеділка, 12 березня, щоб уникнути підтоплення, у Кропивницькому штучно понизять рівень води у річках Інгул та Сугоклея.

Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради Сергій Коваленко. Відповідне відео опублікували на сторінці Міська рада міста Кропивницький у соцмережі Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

За словами Сергія Коваленка, із понеділка на території Кропивницького почнуть проводити планове водорегулювання – воду у центральній частині міста опустять до мінімального рівня, тобто – до рівня природного русла.

Також ведеться фахівцями управління ведеться спостереження за рівнем води, яка надходить у річки Інгул та Сугоклея у зв’язку із таненням значно маси снігу.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення запевнив, що на сьогодні критичної загрози підтоплення міста немає.

З понеділка 12 березня у Кропивницькому планово скидатимуть воду у річках. При використанні матеріалів журналістами, просимо ставити гіперпосилання на відео. Дякуємо

Опубліковано Міська рада міста Кропивницький 9 березень 2018 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар