Двоє кропивничан вирушили “світами за скарбами”

© СТБ

Двоє чоловіків Олександр Працков та Олексій Козачинський із Кропивницького поборються за півмільйона гривень у тревел-шоу “Світами за скарбами”. Їх об’єднав світ шоу-бізнесу. Олександр – директор модельного агентства, Олексій – соліст обласної філармонії. Якщо Льоша збирається виступати – відразу звертається до Саші по допомогу.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт проекту.

За час співпраці вони стали справжніми друзями, які постійно підколюють один одного і систематично вплутуються у пригоди, головна з яких – “Світами за скарбами”.

Чи зможуть давні товариші пройти через випробування проекту, зберегти дружбу і здобути перемогу? Дивіться із 3 березня щосуботи о 19:00 на СТБ.

Довідка:

“Світами за скарбами” – це масштабне пригодницьке тревел-шоу, в якому учасники боротимуться за великий грошовий приз, подорожуючи при цьому різними країнами.

До участі в шоу запрошуються вісім пар, яких пов’язують сімейні або дружні стосунки. Їм потрібно пройти безліч випробувань по всьому світу, а у фіналі одна пара-переможець отримає головний «скарб» – 500 000 гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар