Новий тролейбусний і автобусний маршрути просять створити у Кропивницькому (СПИСОК)

В Єдиній системі електронних петицій зареєстрували два звернення з проханням створити новий тролейбусний та автобусний маршрути у Кропивницькому. Тролейбусом пропонують сполучити Лісопаркову та 101-й мікрорайон, а великогабаритні автобуси просять запустити за маршрутом Центр-обласна лікарня – зупинка Велмарт – Попова-Жадова. Авторка обох петицій Гриценко Катерина Григорівна.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Читайте також: У Кропивницькому збирають підписи за електронні квитки в маршрутках

Текст петицій подано без редакції:

Тролейбусне сполучення Лісопаркова-Центр-обласна лікарня-101-й мікрорайон

На даний момент немає прямого тролейбусного сполучення Лісопаркова-Центр-обласна лікарня-101-й мікрорайон. Населення вимушено їздити в об’їзд на тролейбусах 10 та 4 до зупинок “Ятрань”, “Школа № 13”, “Дитячий садок”. В період після 18.00 ці тролейбуси часто їздять в Депо (іноді без об’явлення у центрі міста) і пасажири вимушені ходити пішки від ПТУ. Використання автобусу 274 вимагає більше коштів на проїзд ніж на тролейбусі.

Повернути автобусний маршрут (великогабаритний) для сполучення Центр-обласна лікарня- через Юрія Коваленка (зупинка Велмарт) – Попова-Жадова

Повернути на маршрут великогабаритний автобус (з соціальними місцями) по вулиці Юрія Коваленка, що сполучав би Обласну лікарню з Попова-Жадова і в зворотньому напрямку. На даному напрямку працюють тільки маршрутні таксі 5А, 44, 134, 11 і т.д.

Дата початку збору підписів: 21

До кінця збору підписів залишилось: 45

Читайте також: Кропивничани просять сполучити маршруткою Балашівку, 102-й та Олексіївку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар