Кропивницька госпітальна рада затвердила графік роботи на 2018 рік

Друге засідання Госпітальної ради Кропивницького госпітального округу відбулось у міському пологовому будинку 14 лютого. У засіданні взяли участь 17 членів ради, а в порядку денному розглядались організаційні питання подальшої роботи ради.

Про це йдеться на сайті управління охорони здоров’я міськради, повідомляє Перша електронна газета.

“Робота для нас зовсім нова, питань по діяльності госпітальної ради та госпітального округу більше, ніж відповідей. І, на жаль, немає в кого запозичувати досвід. Я прошу працювати спільно, аби обрати правильний шлях розвитку, який приведе до якісних для наших пацієнтів результату”, – відзначила під час засідання голова кропивницької госпітальної ради, начальник міського управління охорони здоров’я Оксана Макарук.

Голова госпітальної ради також відзначила, що у засіданнях братимуть участь і громадські активісти, які матимуть право дорадчого голосу. Зокрема, до складу ради введено запропонованих громадськістю осіб – лікарку Оксану Кашубу, активіста Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Констянтина Данильченка, активістку ГО “Серце матері”, що об’єднує родини дітей з інвалідністю, Марину Дяченко, а також члена коаліції громадських організацій міста “Рада експертів” Володимира Бочарова-Туза, який також погодився взяти на себе повноваження секретаря госпітальної ради.

Під час засідання учасники ознайомились зі змінами в нормативно-правовому регулюванні діяльності госпітальних рад, розглянули проект положення госпітальної ради, визначили та затвердили механізми комунікації між членами ради адже, усі вони є представниками десяти районів області, що увійшли до складу госпітального округу. Окрім того на засіданні затвердили графік засідань госпітальної ради Кропивницького госпітального округу на 2018 рік. Відповідно до нього рада збиратиметься один раз на місяць, у тому числі виїжджатиме у райони задля досконалого вивчення ситуації із розвитком галузі на територіях у складі округу. У подальшому члени ради мають розробити і до кінця року затвердити план розвитку округу. Над пропозиціями до нього території вже працюють.

Відзначимо, що усі рішення кропивницької госпітальної ради та результати її роботи, можна буде побачити в розділі “Кропивницький госпітальний округ” на офіційному сайті управління охорони здоров’я Міської ради міста Кропивницького.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар