Батько загиблого в АТО кропивничанина отримав посмертний орден свого сина

Батько загиблого у зоні АТО кропивничанина Андрія Беспалова Іван Беспалов отримав посмертний орден свого сина “За мужність” ІІІ ступеня.

Орден батьку героя вручили сьогодні, 15 лютого, на початку сесійного засідання міської ради Кропивницького, повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Отримавши орден свого загиблого сина Іван Беспалов зі сльозами на очах промовив:

“Наш син служив народу України”!

Депутати і всі присутні в залі стоячи вшанували пам’ять героя, який віддав своє життя за Україну.


Нагадаємо, 16 жовтня 2017 року в зоні АТО підірвався на розтяжці військовий 17 ОМПБ із селища Нового Андрій Іванович Беспалов.

19 жовтня, на Рівнянському кладовищі у Кропивницькому попрощатися з героєм неоголошеної російсько-української війни прийшли родичі та близькі загиблого, представники міської та обласної влади, військові побратими, волонтери і просто небайдужі містяни.

Довідково:

Андрій Іванович Беспалов народився 17 березня 1971 року в сім’ї військовослужбовця у військовому містечку біля м. Челябінськ. Навчався в загальноосвітніх школах за місцем служби батька, потім у Калінінградському вищому військовому інженерному училищі інженерних військ. У 1991 році закінчив Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування та отримав кваліфікацію інженера-механіка. Працював у Кіровоградському навчально-науковому педагогічному комплексі, у приватних підприємствах на керівних посадах.

У серпні 2014 року Андрій Іванович був призваний до лав Збройних Сил України за власним бажанням.

Більше 3 років не шкодуючи себе виконував поставлені завдання, хоробро боронив рідну землю.

16 жовтня 2017 року під час бойового зіткнення з ворожою диверсійно- розвідувальною групою неподалік селища Невельського Ясинуватського району Донецької області молодший лейтенант Беспалов, загинув отримавши смертельні поранення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар