У Світловодську для школярів продовжили карантин

© svetlovodsk.com.ua

У школах Світловодська карантин, який мав закінчитися 13 лютого, продовжено до кінця тижня. Початок занять планують відновити у понеділок, 19 лютого.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт “Світловодськ“.

У той же час, ГУ Держпродспоживслужби у Кіровоградській області зазначає, що станом на 13 лютого на Кіровоградщині навчально-виховний процес призупинено у 39 загальноосвітніх та 6 позашкільних навчальних закладах. Зокрема, у 13 з них – через відсутність 20% і більше учнів від загальної їх кількості з причини захворювання на грип та ГРІ. У навчальних закладах міст Олександрії та Світловодська карантинні заходи введені з метою профілактики.

  • У м. Кропивницькому до 13 лютого призупинено навчально-виховний процес у КЗ «НВО «Школа козацько-лицарського виховання І-ІІ ст. №21 – суспільно-гуманітарний ліцей-ДНЗ» та КЗ «НВО № 15 «ЗШ І-ІІІ ст., ДНЗ комбінованого типу, дитячий юнацький центр «Явір» (в 3-А та 8 класі).
  • У м. Олександрії до 20 лютого – у 17 загальноосвітніх та 3 позашкільних навчальних закладах.
  • У м. Знам’янці до 14 лютого – у 6 загальноосвітніх і 3 позашкільних навчальних закладах .
  • В Онуфріївському районі до 15 лютого – в Онуфріївській ЗШ І-ІІІ ст. та до 18 лютого – у Вишнівцівській ЗШ І-ІІ ст.
  • У Світловодському районі до 14 лютого – у Григорівській ЗШ І-ІІІ ст. та КЗ «Глинське НВО» ЗШ І-ІІІ ст. – ДНЗ.
  • У Компаніївському районі до 16 лютого – у Голубієвицькій ЗШ I – III ст.

Епідемічна ситуація з гострих респіраторних інфекцій за шостий тиждень поточного року в області відносно спокійна, показник захворюваності не перевищує рівень епідемічного порогу та знаходиться на рівні мінус 18,8% до його значення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар