Щоб це не виглядало, як вилазка вандалів – міський голова про обрізку дерев у Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працювати у форменому одязі та з повним переліком необхідних документів, аби це не було схожим на “вилазку вандалів”. Таку вимогу поставив сьогодні, 12 лютого, під час апаратної наради міський голова Кропивницького Андрій Райкович перед керівникам підприємств, які здійснюють  обрізку дерев у місті.

Інформує Перша електронна з посиланням на сайт міськради Кропивницького.

Усім причетним до виконання робіт із зеленими насадженнями він порадив мати при собі копії актів і обов’язково працювати у форменому одязі, а ще – проводити належну роз’яснювальну роботу з містянами, аби не виникало зайвих питань та нарікань.

“Ваші служби спроможні на робочий одяг наклеїти  логотип чи трафаретом нанести назву організації, яка виконує роботи. Щоб це не виглядало, як вилазка вандалів, – зауважив міський голова. – По-друге, ви бачите, який резонанс викликає ця робота. Чому ви не працюєте на упередження? Якщо реально є скарги від мешканців, якщо є професійний акт обстеження комісії, то повідомте громаді, а потім виконуйте роботу”.

Нагадаємо, у 2017 році міськрада Кропивницького витратила 1,38 млн грн на природоохоронні заходи. Проте переважна більшість проведених заходів стосувались вирізки зелених насаджень у місті.

Нагадаємо також, 7 лютого активісти громадської організації “Озеленення Кропивницький” влаштували акцію на захист каштанів на вул. Короленка. Нині обрізку цих дерев проводять працівники комунального підприємства “Благоустрій”. Активісти звинуватили комунальників у тому, що вони порушують технологію обрізки, чим завдають значної шкоди деревам. Активісти із плакатами в руках прийшли до місця, де саме в цей момент велася обрізка, і почали вимагати припинити нищення дерев. Зазначимо, що працівники КП “Благоустрій” здійснювали обрізку дерев прямо над тротуарною частиною. При цьому місце, де падали великі важкі гілки, зовсім не обгородили.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар