Скільки коштуватимуть нові проїзні на тролейбуси й автобуси у Кропивницькому

Логотип КП "Електротранс"

У Кропивницькому знизилася вартість проїзних квитків у міському пасажирському транспорті комунального підприємства “Електротранс”. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради учора, 23 січня. КП “Електротранс” вже замовило виготовлення нових проїзних квитків, у продаж вони мають надійти до кінця січня.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради Кропивницького.

начальник управління транспорту Олександр Вергун / © kr-rada.gov.ua

Відповідно до прийнятого рішення, проїзний квиток тривалого користування для службових поїздок робітників підприємств установ та організацій за безготівковим рахунком коштуватиме 150 гривень для тролейбуса, 220 гривень – для автобусів та 350 гривень – комбінованого типу: тролейбус/автобус.

Громадяни міста матимуть можливість впродовж місяця користуватися тролейбусом за 140 гривень, автобусом – за 190 гривень і обома видами транспорту – за 300 гривень.

Студентам місячний проїзний квиток у електротранспорті обійдеться у 80 гривень, на автобусних маршрутах – 100 гривень та комбінований – 150 гривень.

Найбільше зекономлять школярі: для них єдиний квиток у тролейбусі коштуватиме 60 гривень, в автобусі – 80 гривень, автобус та тролейбус – 130 гривень.

За інформацією начальника управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександра Вергуна, КП «Електротранс» вже замовило виготовлення нових проїзних квитків. У продаж вони мають надійти до кінця січня, а придбати їх можна буде у кондукторів тролейбусів та автобусів.

Олександр Вергун про нові проїздні квитки

Нові проїздні квитки: де, кому та за скільки

Опубліковано Міська рада міста Кропивницький 23 січня 2018 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар