Кіровоградщина запрошує інші регіони приєднатися до бігового флешмобу на підтримку військових

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© From-ua.com

Днями Перша електронна писала про біговий флешмоб на підтримку військових, який розпочався у Знам’янському районі. Організатори вирішили розширити географію і запросити до участі мешканців інших регіонів України. “Рамок” і обмежень для дистанцій цього разу немає і флешмоб розпочинається сьогодні, у День соборності України, і триватиме рівно місяць. 

Як повідомив Першій електронній організатор флешмобу Володимир Мухуров, “звітувати” про участь у флешмобі можна у приватні повідомлення або в своїх дописах робити спеціальними хештегами #біговий_флешмоб #патріот_підтримки

“Після анонсу нашого знам’янського флешмобу, який ми робимо вже три роки, почали звертатися люди з інших регіонів України. Казали, що варто розширити географію, аби вони теж могли взяти участь у цьому флешмобі, – каже Володимир Мухуров, – Тож ми вирішили цього року спробувати це зробити. Оскільки ми не можемо розрахувати кількість учасників, то пропонуємо визначити тривалість флешмобу у місяць – від сьогодні (22 січня) до 22 лютого. Побачимо, скільки ми набігаємо у підсумку. Даємо старт сьогодні, адже 22 січня – день єднання, тож ось і ми плануємо об’єднатися задля підтримки військових”.

Як приєднатися до флешмобу?

Оскільки відслідкувати кількість набіганих кілометрів для такого охоплення учасників буде непросто – Володимир Мухуров запропонував позначати свої результати у Facebook чи Instagram спеціальними хештегами #біговий_флешмоб #патріот_підтримки. Щотижня організатор буде підсумовувати результати -вони будуть публікуватися сторінці організатора у Facebook, а також на Першій електронній.

“Ми вирішили спробувати систему “підрахунку” через хештеги, тому що зараз Facebook не дозволяє закріпити допис угорі сторінки, тож він може губитися. І людям буде складніше його знайти, аби “відзвітувати” про результат”.

Окрім того, трішки змінилися і правила гри – у Знам’янському районі діяло обмеження на один забіг (25 км). Тут же такого не буде.

Алгоритм участі:

 1. У будь-який день, у зручний час, вийти на пробіжку,

????2. Пробігти довільну дистанцію,

 3. Зробити селфі з пробіжки,

 4. Залишати коментарі (фото та відстань, яку пробігли) на сторінці організатора, у дописі пабліку Першої електронної або ж опублікувати в себе на сторінці із хештегами #біговий_флешмоб #патріот_підтримки

???? 5. Рекомендовано: на своїй сторінці потрібно закріпити запис та передати естафету флешмобу комусь із друзів

???????????? 7. Повторити пробіжку довільну кількість разів: від 1 до нескінченності.

Де публікувати свої результати?

Організатори підготували декілька способів участі у флешмобі: Facebook, Instagram, Telegram, Viber

  1. Допис на своїй сторінці у Facebook із хештегами #біговий_флешмоб #патріот_підтримки,
  2. Публікація в Instagram із хештегами #біговий_флешмоб #патріот_підтримки,
  3. Коментар до допису про флешмоб на сторінці Першої електронної у Facebook,
  4. Повідомлення в Viber або Telegram за номером 0668158314, 0994413914

Навіщо ми це робимо?

Організатор флешмобу Володимир Мухуров – сам колишній військовий. Чоловік каже, що таким чином вони, разом із побратимами хочуть висловити підтримку воїнам, які захищають державу, які в люті морози несуть служу на сході України.

“Деякі люди скажуть, навіщо це потрібно? Кому це потрібно? Відповідь дуже проста. Цей флешмоб я організовую 3-й рік поспіль у морози та снігопади для підтримки бойового духу наших захисників, які зараз на сході України захищають нашу Державу, незважаючи на люту зиму, а ми і годинку власного часу не можемо виділити на пробіжку, – каже Володимир Мухуров і додає, – Вірю в те, що в Знам’янському районі дуже багато активних людей, для яких цей флешмоб можливо виконати в короткий термін. Залучаємо всіх до флешмобу незалежно від статі та віку! Особисто я, як організатор цього флешмобу, буду бігати 2 рази в день, зранку та ввечері!”.

Нагадаємо, у Знам’янському районі біговий флешмоб “Патріот підтримки” розпочався 17 січня і триватиме доти, поки учасники не набігають 1000 км. Минулого року на початку січня у Знам’янському районі на Кіровоградщині також стартував марафон-флешмоб на підтримку учасників антитерористичної операції на сході України. Активісти поставили норму – пробігти 1000 км. Але, завдяки наполегливості учасників, марафон завершився на 10 днів раніше, ніж планували організатори.


 Ольга Ткаченко, Перша електронна газета 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар