Екостайл не забиратиме ялинки зі смітників

© vikka.ua

Цього року підприємство “Екостайл”, яке займається вивезенням сміття у Кропивницькому, не забиратиме зі сміттєвих майданчиків викинуті новорічні ялинки. Їх безкоштовно прийматимуть вже на сміттєзвалищі.

Про це сьогодні, 15 січня, на нараді з питань ЖКГ наголосила представниця ТОВ “Екостайл” Анна Скічко, повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Відповідаючи на питання начальника спецінспекції Андрія Максюти вона зазначила, що підприємство буде безкоштовно приймати ялинки, але вивозити їх з майданчиків не будуть.

“Можливо міській владі потрібно зв’язатися з квартальними комітетами міста і якось організувати вивезення ялинок”, – запропонувала Анна Скічко.

Читайте також: У Кропивницькому демонтують новорічну ялинку

Заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін розпорядився завтра, 16 січня, провести нараду і організувати вивезення ялинок.

“Як варіант, ми визначимо місця, де будуть складати ялинки. А потім вже будемо їх вивозити і подрібнювати дробилкою”, – запропонував він.

За його словами, після подрібнення використаних ялинок, цей матеріал можна використати у якості палива.

Олександр Мосін зазначив, що якісна дробилка є у розпорядженні “Кіровоградобленерго”. Можливо міська влада домовиться з підприємством про її використання.

Куди виносити використані новорічні красуні, та як їх далі утилізують, стане відомо після наради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар