За два місяці з Кіровоградщини вигнали 62 нелегали

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© news.if.u / Акція протидії нелегальній міграції

За два місяці на Кіровоградщині зафіксовано 215 порушників міграційного законодавства. Із них – 64 нелегальних мігрантів, відносно 62 з яких прийнято рішення про примусове повернення їх до країн походження.

Як повідомили Першій електронній в УДМС України в Кіровоградській області, це результати роботи профілактичних заходів з протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант».

“На Кіровоградщині у результаті співпраці між підрозділами Управління Державної міграційної служби України в області та підрозділами  Головного Управління Національної поліції України в області виявлено 215 порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства. Відносно 161 іноземця складено адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України (ч. 1 ст. 203 КУпАП) та 54 громадянина України притягнено до відповідальності за  ст. 204, 205 КУпАП. Виявлено 64 нелегальних мігрантів, відносно 62 прийнято рішення про примусове повернення їх до країн походження”, – йдеться у повідомленні міграційної служби.

За цей час за рахунок заходів адміністративного впливу стягнуто штрафів на суму більше 72 тисяч гривень.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар