“Спортревю New” третій рік поспіль стає кращою спортивною газетою України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кропивницька газета «Спортревю New» третій рік поспіль перемагає у конкурсі Національного олімпійського комітету України в номінації: «Краща газета року».

Про це на сторінках Спортивної Кіровоградщини пише головний редактор газети «Спортревю New» Юрій Ілючек.

Далі звернення головного редактора:

Кажуть, що завоювати титул нелегко, а втриматися на вершині – подвійно складніше. А нам з колегами – це вдалося. Маю честь повідомити, що наша газета «Спортревю New», в третій раз поспіль, стала переможцем конкурсу Національного олімпійського комітету України в номінації: «Краща газета року».

У той час, коли спортивні газети все більше закриваються, нам, завдяки підтримці президента ФК «Зірка» Максима Березкіна, вдалося вистояти, зберегти свій напрямок розвитку і знову довести, що наша робота корисна і необхідна, особливо зараз, коли позитивна і обнадійлива інформація, як «ковток свіжого повітря».
Але для того, щоб не стояти на місці, продовжуючи писати на полюбилися читачам теми, ми відкривали нові рубрики, залучали нових авторів і намагалися розширювати географію публікацій. Прагнули і продовжуємо прагнути, щоб «Спортревю New» була газетою спортивної Кіровоградщини і висвітлювала всі цікаві і знаменні для нашої області теми. Ні, звичайно, і головним європейським і світовим подіям, спортивним легендам знаходилося місце на наших сторінках, але все ж, наше основний напрямок – це унікальні, авторські матеріали, присвячені нашим – обласним злетів, досягнень і проблем, а також висхідним зірочкам і справжнім спортивним зірок, які прославляють свій край і державу на всеукраїнському, європейському і світовому рівні.

І з цього шляху, якщо все буде так, як ми задумали, при такій же істотній підтримці, ми не звернемо. Адже така висока оцінка нашої праці свідчить про те, що ми вийшли на певний рівень стабільності, а стабільність в спорті – це ознака класу і майстерності. Але без наших чудових спортсменів, тренерів та спортивних ентузіастів – цей потрійний успіх був би просто неможливий. Так що, не втомлюся повторювати, що ЦЕ

НАША ЗАГАЛЬНА ПЕРЕМОГА І СПІЛЬНА ДОСЯГНЕННЯ.

Але саме сьогодні також самий час подякувати за самостверженну роботу, часом без вихідних і відпочинку, весь наш невеликий, але дуже дружний колектив. Спочатку назву тих колег, які, начебто, і не на виду, але без них вихід газети до друку просто неможливий. Це відмінний майстер комп’ютерного дизайну і верстки Руслан Фошках, коректор та літературний редактор Світлана Ілючек і прекрасний фотохудожник Павло Волошин. Це шеф-редактор газети Андрій Перевозник. І, звичайно, спортивні журналісти Віталій Журак, Сергій Цигульський, Віктор Слюсаренко, Микола Ковальов, Ярослав Куліш, Євген Савранський, Дмитро Литвинюк, а також наші численні добровільні помічники з обласних і районних спортивних федерацій, ентузіасти спорту на місцях.

Друзі, колеги ми вже можемо з Вами пишатися тим, що тричі поспіль завоювали свій спортивно-журналістки «Золотий м’яч», як робили це в футболі лише Мішель Платіні, Ліонель Мессі і Кріштіану Роналду.

Але новий 2018 й – це рік зимових Олімпійських ігор і чемпіонату світу з футболу, а значить – попереду нові ексклюзивні репортажі з олімпійських арен Пхенчхана, нові цікаві публікації, історичні нариси, актуальні інтерв’ю та огляди. Дай Бог, щоб вистачило сил, бажання, терпіння і можливостей. З перемогою Всіх і наступаючими святами. Вперед – до нових вершин!


Нагадаємо, кропивницький тижневик «Спортревю NEW» і минулого року визнано кращою спортивною газетою року, за версією Національного олімпійського комітету України.

Крім того, головний редактор видання Юрій Ілючек тоді отримав нагороду за найкраще висвітлення участі українських спортсменів в Іграх ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Зазначимо, що «Спортревю NEW» і у 2015 році завоювала цей титул.

Окрім того, 25 січня цього року президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка та голова Комісії НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Олег Волков нагородили переможців ХVI Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська». Серед переможців був представник Кіровоградської області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар