На Кіровоградщині зафіксували два випадки незаконного захоплення землі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Управління Держгеокадастру зафіксувало у Кіровоградській області два факти  самовільного зайняття земельних ділянок – у Світловодському та Олександрійському районах. У зв’язку з ознаками злочину матеріали перевірки направлено до правоохоронних органів.

Про це Першій електронній у прес-службі ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області.

На території Світловодського району фермерське господарство самовільно захопило земельні ділянки загальною площею 185,5 га:

“Управлінням з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області під час перевірки питань дотримання земельного законодавства, використання та охорони земель встановлено факт самовільного зайняття земельних ділянок загальною площею 185,5 га, розташованих на території Захарівської сільської ради Світловодського району Кіровоградської області за межами населеного пункту. За результатами перевірки правопорушнику в особі керівника ФГ «Владлен Плюс» нараховано шкоду в сумі майже 271 тис. грн”, – повідомляють у прес-службі.

Окрім того, подібний випадок зафіксували у Олександрійському районі – товариство з обмеженою відповідальністю зайняло 2,5 тис. га земельних ділянок.

“На території Андріївської сільської ради Олександрійського району виявлено порушень по факту самовільного зайняття земельних ділянок загальною площею понад 2,5 тис. га. Правопорушнику в особі директора ТОВ «Тофлер-Агро» нараховано шкоду в сумі 3,7 млн грн”, – додають у Держгеокадастрі.

У зв’язку з ознаками злочину матеріали перевірки направлено до правоохоронних органів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар