Як селище Нове відсвяткувало свій ювілей

Селище Нове відзначило своє сорокаріччя від дня заснування. Привітати новенців зі святом зібралося багато поважних гостей, серед яких міський голова Кропивницького Андрій Райкович, народний депутат України Станіслав Березкін, депутат міської ради Кропивницького Валентина Яремчук.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт міськради.

Для населеного пункту сорок років зовсім молодий вік. Але за кожним із цих років стоїть безліч імен, подій, які залишили добру пам’ять і вагомий відбиток у долях тисяч людей. Хоча усі 8,5 тисяч мешканців селища не лише новенці — вони жителі обласного центру. З містом селище пов’язує не лише адміністративна біографія: чимало людей працюють, навчаються, їздять на відпочинок у місто.

Вітаючи зі святом, міський голова Кропивницького наголосив, що для обласного центру селище Нове – не околиця, а важлива адміністративна складова.

“Ми вирішуємо питання з якісною подачею сюди тепла. Треба думати і про воду, і про дороги. Проблем немало, але головне мати бажання їх долати. І разом поступово ми це зробимо, – звертаючись до новенців, відзначив Андрій Райкович. – Дві школи, два дитсадки, школа мистецтв, музична школа, ваш талановитий танцювальний колектив “В гостях у казки”, медична амбулаторія, комунальні служби, велика лікарня обласного значення, торговельна мережа — це яскраве свідчення, що селище живе, розвивається і мріє про майбутнє. Сьогодні я хочу від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету, від усіх кропивничан привітати вас із 40-річчям селища Нового. Щиро бажаю всім міцного здоров’я, терпіння, миру і розвитку”.

Також Андрій Райкович вручив відзнаки обласної державної адміністрації, міської ради та її виконавчого комітету: грамоти, подяки і цінні подарунки.

Народний депутат України Станіслав Березкін привітав новенців зі святом та побажав їм реалізації планів, розвитку та процвітання. Він передав селищному голові Сергію Денисенку сертифікат на меблі для селищної ради. А також подарунком від народного депутата став виступ солістів обласної філармонії.

У ювілейному концерті взяли участь вихованці школи естетичного виховання “В гостях у казки” та місцеві творчі колективи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар