Кропивницька «Студентська ліга» відвідала Верховну Раду

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Нещодавно переможці обласного студентського конкурсу «Студентська ліга» Кропивницького відвідали Верховну Ради України. Студенти цікавилися проходженням стажування у Секретаріаті Верховної Ради, програмою кредитування молоді для придбання житла, проблемою розвитку туризму в Кіровоградському регіоні, станом молоді в період децентралізації.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Микола Величкович.

“Під час зустрічі студенти ознайомилися зі структурою й основними напрямками роботи Комітету сім’ї, молодіжної політики спорту та туризму Верховної ради України. Але окрім загального ознайомлення, зустріч відбулася у форматі запитання – відповідь. Саме живе спілкування з молоддю мені найбільше подобається, оскільки воно дає змогу зрозуміти чим цікавляться студенти, які проблеми їх найбільше хвилюють та які шляхи вирішення вони бачать”, – йдеться в дописі.

За коментарем Миколи Величковича, в основному студенти цікавилися проходженням стажування у Секретаріаті Верховної Ради, програмою кредитування молоді для придбання житла, проблемою розвитку туризму в Кіровоградському регіоні, станом молоді в період децентралізації.

“Хочу відзначити, що для мене великою приємність було почути від студентів, що вони не тільки цікавляться, а й беруть участь в програмі «Молодіжна столиця». Радію, коли наша молодь є активною, креативною і вірить в свої сили”, – додає Микола Величкович.

Нагадаємо, у квітні у Комітеті Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму відбулась зустріч представників молодіжного парламент Кропивницького із керівництвом комітету. У Верховній Раді кропивничани вчилася, як долучитися до внесення змін в законопроекти та поговорили про основні законопроекти, які стосуються молоді.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар