Падіння на підлогу у кропивницькому супермаркеті для трирічної дівчинки минулося ґулею на голові

скріншот із відео

Трирічна дитина у Кропивницькому, яку покупець супермаркету біля молочного відділу хотів закинути на плече, а випадково перекинув через себе, почувається нормально. Медики оглянули постраждалу та констатували, що страшне падіння головою вниз на кахлеву підлогу минулося для дівчинки лише забоєм. 

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на “ТСН“.

На думку лікарів, дитина народилася в сорочці, бо її травми могли бути значно серйознішими за ґулю на лобі – аж до несумісних із життям. За фактом травмування дівчинки поліція провадить розслідування, котре має встановити, чи належним був догляд за малечею. Якщо слідство зупиниться на негативній відповіді, батькам доведеться заплатити штраф.

Про інцидент також відомо, що після падіння кілька жінок намагалися привести дитину до тями, але ніхто не викликав швидку допомогу. Врешті дорослі пішли з магазину разом із дівчинкою, що насторожило охоронця, який бачив все на камерах спостереження, тому він і викликав поліцію.

Винуватцем падіння дитини виявився 33-річний господар квартири, де батьки разом із дитиною винаймали кімнату.

“Піднімав на руки, і вона впала. Це необережність. Прийшла мати, ми привели її до тями і прийшли сюди”, – пояснив Руслан Рудий.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар