Колишньому форварду “Зірки” необхідний протез

Юрій Мартинов / фото: dynamo.kiev.ua

Відомий у минулому футболіст кропивницької “Зірки” та ряду українських команд Юрій Мартинов потребує допомоги. Один з небагатьох гравців в історії українського футболу, який викликався до національної збірної України з Першої ліги, протягом тривалого часу має проблеми зі здоров’ям. Медики діагностували у Мартинова післятравматичний правобічний коксартроз.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на “Футбол 24“.

Юрію Петровичу необхідне протезування, а саме тотальне безцементне ендопротезування правого кульшового суглоба. Звертаємося до всіх небайдужих із проханням допомогти Юрію Мартинову із збором коштів на протезування та операцію, яка може бути проведена у Львові.

Банківські реквізити: Картка Приватбанку: 4149 4991 0694 5833 (Одержувач: Юрій Мартинов)

Призначення: “Благодійний внесок”

ДОВІДКА:

Юрій Мартинов народився 5 червня 1965 року у Херсоні. Вихованець херсонського футболу. Виступав за: Кристал (Херсон), Нафтовик (Охтирка), Варта (Познань, Польща), Меліоратор (Каховка), Сіріус (Жовті Води), Зірка (Кропивницький), СК Миколаїв.

Зіграв один матч за збірну України 25 березня 1995 року в рамках відбіркового циклу на чемпіонат Європи 1996 року зі збірною Хорватії (тоді у складі “синьо-жовтих” дебютували Шевченко, Мізін і Калітвінцев).

Нині живе у Херсоні, працює у ДЮСШ №5.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар