Піротехнічна група з Кропивницького поїхала на місце вибухів на Вінничині

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото: ДСНС / Вінницька область

Сьогодні, 27 вересня, група кропивницьких рятувальників виїхали на Вінниччину, щоб допомогти ліквідувати наслідки вибухів боєприпасів на військових складах у Калинівці. Ще 5 підрозділів, 5 одиниць техніки з особливим складом, які готові у разі потреби негайно виїхати до місця події.

Про це Першій електронній розповіла помічник начальника Управління з питань зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю речник У ДСНС у Кіровоградській області Вікторія Крохмалюк.

“З Кіровоградського гарнізону зранку виїхала до місця події піротехнічна група аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС в області у кількості 5 чоловік особового складу і 2 одиниці техніки. На території Кіровоградського гарнізону зараз у бойовій готовності знаходяться ще 5 підрозділів, 5 одиниць техніки з особливим складом, які готові у разі потреби негайно виїхати до місця події”, – розповіла Вікторія Крохмалюк.

За даними ДСНС, 2458 осіб та 338 одиниць техніки ліквідовують наслідки вибухів на військових складах у Калинівці. Щоб ліквідувати наслідки вибухів боєприпасів на військових складах у Калинівці, що розпочалися 26 вересня близько 22:00 години, задіяно рятувальників ДСНС, а також представників Нацполіції, ЗСУ, СБУ, Нацгвардії та “Укрзалізниці”.

Як повідомляв “24 канал”, з Калинівки та прилеглих населених пунктів евакуювали понад 30 тисяч осіб. Повітряний простір над Калинівкою в радіусі 50 кілометрів закрили. Також змінено графік руху 47 потягів. За фактом вибухів на артскладах у Калинівці прокуратура почала провадження за статтею 113 “Диверсія”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар