Аварійне перехрестя біля спортшколи ще декілька днів буде без світлофорів

Сьогодні, 26 вересня, працівники КП “Електротранс” почали встановлювати опору на перехресті біля спортшколи, яку 22 вересня унаслідок ДТП зніс мікроавтобус Volkswagen. Відновити мережі на цій опорі буде можливо лише за 2-3 дні, після того, як застигне бетон, яким укріпляють опору. Відповідно світлофори на перехресті вул. Великої Пермської, Пушкіна та Великої Перспективної також почнуть працювати за 2-3 дні.

Про це Першій електронній газеті повідомив заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук.

За його словами, опору у обіцяні сроки встановити не встигнуть.

“Зараз встановлюємо опору, яку ми тільки сьогодні отримали. Ми її забетонуємо і вона має трохи відстоятися. Їй хоча б 2-3 дні треба постояти. Ми залучили поліцію, патрульні зараз нам допомагають”, – розповів Валерій Музичук.

Нагадаємо, 22 вересня, близько 8 ранку на перехресті біля спортшколи у Volkswagen ймовірно відмовили гальма, внаслідок чого він в’їхав у Daewoo, маршрутку та врізався у стовп. Через аварію без електропостачання залишилися світлофор, а також тролейбусна лінія. Окрім того, завдяки цій електроопорі з підстанції постачалася електроенергія на квартал – від мосту до “Копілки”. Також у результаті цієї ДТП обірвалася тролейбусна лінія поблизу швейної фабрики. Тому тролейбуси тимчасово змінили свій маршрут та їздили по вул. Євгена Чикаленка через мікрорайон Ковалівка. Пошкоджену електроопору планували замінити з понеділка.

У “години пік” патрульні обіцяли тимчасово регулювати рух перехрестям біля спортшколи, але фактично поліцейських регулювальників там ніхто не бачив.

Того ж дня, 22 вересня, близько 15:00, на цьому перехресті сталася ДТП за участі автомобілів Opel та Запорожець.  Наступного дня, 23 вересня, близько 18:00 на перехресті вулиць Велика Перспективна та Велика Пермська у Кропивницькому сталася ДТП за участю автомобілів Daewoo та Geely. А учора, 25 вересня, близько 14:00 на цьому перехресті сталася ДТП за участі автомобілів Nissan та Skoda.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар