У Кропивницькому палії листя кидаються на спецінспекторів з граблями і спускають собак

Ілюстрація: imgur.com

На кропивницьких спецінспекторів, які виконуючи свої обов’язки, фіксують паліїв листя і складають на них протоколи, кидаються із граблями і спускають собак. Роблять це обурені порушники.

Про це під час прес-конференції у міськраді розповів керівник спецінспекції Андрій Максюта, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Зокрема, за його словами, наразі у Кропивницькому критична ситуація із незаконним спаленням опалого листя. Як тільки вечоріє, усе місто накриває шар диму.

Читайте також: Знам’янчани вимагають створити міську спецінспекцію

Андрій Максюта переконує, що усі спецінспектори належно виконують свої обов’язки. Порушників фіксують, складають на них протоколи. Але працівники спецінспекції часто зустрічаються із агресивною реакцією порушників.

У відповідь на інформацію спецінспекторів, що їх буде оштрафовано згідно із законодавством, палії листя кидаються на них із граблями, лопатами, або спускають собак.

Андрій Максюта зазначив, що рейди з виявлення паліїв відбуваються два рази на тиждень. Але ці рейди ігнорує поліція і екологічна інспекція.

Нагадаємо, міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернувся до кропивничан із проханням не палити опале листя.  Його безкоштовно приймає підприємство “Екостайл”. Головна умова – листя не має бути перемішане з іншим сміттям.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар