Суд у справі ймовірного винуватця ДТП, у якій загинула наречена, знову перенесли

Сьогодні, 25 вересня, у Кіровському райсуді Кропивницького мали продовжити розгляд матеріалів у справі Вадима Данилова – ймовірного винуватця ДТП дворічної давнини, унаслідок якої загинула наречена та гостя весілля, а 11-річний хлопчик отримав важкі травми. Але через відсутність адвокатів обох сторін процесу, судове засідання перенесли.

Як розповів Першій електронній газеті Віталій Шеремет, наречена якого загинула у тій жахливій аварії, адвокат підозрюваного Данилова захворів, а представник потерпілих теж з поважних причин не зміг прийти.

Подальший розгляд матеріалів справи перенесли на післязавтра, 27 вересня.


автомобіль “Renault Duster” де знаходились водій, молодята, гостя весілля та 11-річний хлопчик

92195c2e7e34fbdaf6f0f1183a5f14edНагадаємо, 21 червня 2015 року, після свого весілля, молодята їхали до готелю. У автомобілі “Renault Duster” знаходились водій, молодята, гостя весілля та 11-річний хлопчик. Як повідомляла обласна прокуратура, 36-річний водій автомобіля «Тoyota Сamry» Вадим Данилов, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухаючись на перехресті вулиць Яновського та Ушакова в м. Кропивницький на заборонений сигнал світлофора допустив зіткнення з автомобілем «Renault Duster».

“Тoyota Сamry” на якій їхав Вадим Данилов та його пасажирка

У результаті ДТП двоє пасажирів автомобіля «Renault Duster», а саме 25-річна наречена та 49-річна гостя весілля від отриманих тілесних ушкоджень померли, а 11- річний хлопчик отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Вадим Данилов/фото із соцмереж
Вадим Данилов/фото із соцмереж

За версією обвинувачення, винуватець ДТП Вадим Данилов жодних заходів для надання допомоги потерпілим не вжив, а після скоєння ДТП зник з місця пригоди разом із пасажиркою. Рік вказана особа перебувала у розшуку. Як запевнив підозрюваний, він не тікав з місця аварії і не переховувався від слідства, а одразу після ДТП вирушив до Білорусі, аби заробити кошти на відшкодування наслідків аварії. Після перебування в Білорусі через певний час виїхав до Росії, а потім повернувся в Україну.

Після того, як Вадима Данилова затримали, майже через рік судових тяжб, рішенням Кіровського райсуду йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави розміром 128 тис. грн.

У разі доведення вини чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Усю інформацію стосовно цієї трагічної ДТП читайте на нашому сайті за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар