DOBRE на Кіровоградщині: перші результати співпраці на прикладі Бобринецької ОТГ

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Олена Горобець та Андрій Нагорний

Минулого тижня регіональний менеджер проекту DOBRE Андрій Нагорний приїхав у Кропивницький із робочим візитом.

У гостях студії радіо “Скіфія-Центр” регіональний менеджер проекту DOBRE Андрій Нагорний та міський голова Бобринця Валерій Сніжко розповіли про перші результати співпраці Бобринецької ОТГ із міжнародною організацією.

Ведуча – Олена Горобець.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській. У Кіровоградській області із DOBRE співпрацюють Бобринецька, Новоукраїнська та Маловисківська громади.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар