У Кропивницькому просять заборонити викладачам приймати подарунки від батьків

В Єдиній системі електронних петицій зареєстровано звернення з проханням заборонити працівникам освіти приймати подарунки від батьків учнів.

Текст петиції подано без редакції:

Шановні батьки майбутніх та теперішніх учнів шкіл чи вихованців садочків. Я звертаюся до Вас.

В нашій державі роками культивували звичку поздоровляти директорів,завідуючих, вчителів, вихователів, нянечок та інший педагогічний персонал з різноманітними святами, починаючи з дня 1-го вересня закінчуючи Днем народження і ці подарунки теж різноманітні від банальних грошей у конверті до аморальних алкоголь в пакетах. І все було б нічого якби це не переростало в якусь зобов’язаловку. Скажіть мені будь ласка чому це так повинно бути? Хтось каже: «Це за те що Вони навчають Наших дітей». А хіба це не їхня робота, хіба Вони не отримують за це заробітню плату, премії, надбавки та ін.(з Наших з Вами сплачених податків). У кожного з Нас є професія і професійні свята, Дні Народження, Новий рік, 8 березня і всі ці свята ми святкуємо з колегами та рідними, а не вимагаємо у весь світ Нас вітати. Тим паче вчитель чи вихователь стає заручником таких привітань адже стає забов’язаний окремим батькам за успіхи їхньої дитини, а ще гірше, що може бути, починає необ’єктивно оцінювати свого вихованця бо батьки поздоровили чи не поздоровили його зі святом.

Тому я Вас дуже прошу, давайте зупинимо та звільнимо і батьків від щорічної процедури збирання коштів і педагогів від процедури яка попахує корупцією так як нагадує підкуп.

Читайте також: На місці ДТП по вул. Волкова просять встановити світлофор.

Дата початку збору підписів: 
До кінця збору підписів залишилось: 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар