Втратив свідомість – гострий лейкоз. 15 річному кропивничанину потрібні донори IV(+) групи крові

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Наприкінці серпня 15-річний кропивничанин Владлен Ткаченко втратив свідомість. Батьки викликали “швидку”, а лікарні хлопчику діагностували гострий лейкоз. 

“Раніше ніяких симптомів не було. Все якось сталося миттєво. Владлен втратив свідомість, ми викликали “швидку”, в лікарні – здали кров. І нам поставили діагноз. Потім, у Києві, його підтвердили”, – розповіла Першій електронній мама хлопчика Ірина.

Із 22 серпня до сьогодні Владлен Ткаченко знаходиться на стаціонарному лікуванні у гематологічному відділенні Кіровоградської дитячої обласної лікарні. Лікарі кажуть, що стан хлопчика тяжкий і йому терміново потрібні донори. У Владлена – рідкісна IV(+) група крові.

Де здавати кров: Обласна станція переливання крові (вул. Преображенська, навпроти дитячої обласної лікарні)

Мати при собі: Паспорт

Під час реєстрації треба обов'язково вказати, що здаєте кров для Владлена Ткаченка

Підготовка до донації:

Пам'ятайте, що під час донації, лікарі в першу чергу турбуються про здоров'я донора, тож тих, хто має абсолютні або навіть тимчасові протипоказання до здачі крові не допустять. Усі матеріали, які використовуються на станції - одноразові. Крім того, лікарі обов'язково поцікавляться про те, що ви їли і чи готові до донорства. Тож Вашому здоров'ю нічого не загрожує. Не будьмо байдужими, адже півгодини часу і крапля крові може врятувати життя.

Окрім того, родина потребує фінансової допомоги небайдужих, адже на хлопчика чекає довготривале лікування. Вони просять допомогти врятувати їхнього сина.

4149439393178110 – номер карти ПриватБанку.

099 359 9733 – мама хлопчика Ірина

Поширити:

Залишити коментар:

коментар