У Кропивницькому вже добудовують гемодіалізний центр

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Роботи зі створення гемодіалізного центру у Кропивницькому виходять на фінішну пряму. Будівельники завершують внутрішнє оздоблення, виконують благоустрій прилеглої території, триває монтаж обладнання для гемодіалізу.

Інформує Перша електронна із посиланням на Управління охорони здоров’я КМР.

Ознайомитися із ходом реалізації важливого медико-соціального проекту приїхав генеральний директор підприємства-інвестора «Фрезеніус Україна» Володимир Подворний. Він разом із міським головою Андрієм Райковичем оглянули приміщення майбутнього ісультного центру.

– Гемодіалізне обладнання «Фрезеніус» добре відоме у всьому світі, – відзначив Володимир Подворний. – Наші спеціалісти ведуть його монтаж і скоро центр запрацює у Кропивницькому. Необхідно відзначити, що для своєї апаратури ми готуємо спеціальні розчини безпосередньо на місці, вони завжди свіжі і не потрібно закуповувати їх у готовому консервованому вигляді. Це гарантія надання якісних послуг людям із хворими нирками.

Задоволений ходом будівельних робіт і Андрій Райкович.

– Це надзвичайно важливий для міста медичний заклад, – наголосив очільник міста. – Його відкриття з нетерпінням очікують понад сто кропивничан, для яких вчасний гемодіаліз – це питання життя і смерті. При повноцінній роботі у три зміни ми зможемо максимально забезпечити необхідною медичною допомогою мешканців міста.

Новий гемодіалізний центр планується ввести в експлуатацію у Кропивницькому у вересні до Дня міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар