Коли у Кропивницькому їздитимуть нічні тролейбуси (ГРАФІК)

Із 11 вересня у Кропивницькому будуть тестувати нічні маршрути. Тролейбуси №9 та №10 будуть приходити до залізничного вокзалу у час, коли прибуватиме та відправлятиметься київська електричка. Графік руху нічних тролейбусів оприлюднили днями. З вул. Генерала Жадова тролейбуси будуть відправлятися о 22:00 і о 23:10, з Лісопаркової – о 22:00 і о 23:15.

“Із 11 вересня ми у пробному режимі починаємо подавати дві машини під столичний експрес. Це буде тролейбус №9 Жадова – Залізничний вокзал і трішки змінений маршрут №10. Він буде доїжджати до Лісопаркової, потім назад по вул. Євгена Чикаленка, заїжджати на залізничний вокзал, забирати людей, їхати до центру по просп. Винниченка, а потім – назад на Лісопаркову. 11 вересня наші диспетчери та водії вперше запрацюють вночі”, – розповів Першій електронній керівник КП “Електротранс” Олександр Луценко.

У відеокоментарі прес-службі міськради начальник управління транспорту Олександр Вергун назвав графік руху цих маршрутів. Зі столиці потяг прибуває о 22:35 і відправляється о 23:59, тому графіки були розроблені відповідно до руху потягу.

Один маршрут буде пролягати від 102-го мікрорайону (це вул. Генерала Жадова, Попова) через Ковалівку до залізничного вокзалу. З вул. Генерала Жадова тролейбуси будуть відправлятися о 22:00 і о 23:10. У зворотньому напрямку (від залізничного вокзалу) – о 22:45 та о 23:40.

Другий буде курсувати з Новомиколаївки через центральну частину міста і до залізничного вокзалу. З Лісопаркової тролейбуси відправлятимуться о 22:00 і о 23:15. У зворотньому напрямку – о 22:45 та о 23:40.

Ці графіки будуть розміщені на станції залізничного вокзалу.

За словами Олександра Вергуна, протягом місця ці маршрути працюватимуть у тестовому режимі. За цей час буде вивчатися пасажиропотік, за результатами моніторингу в графік будуть внесені правки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар