Шестеро кропивницьких спецпризначенців отримали державні нагороди з рук Президента України

фото прес-служби Президента України

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 21 серпня, відвідав госпіталь для ветеранів у Кропивницькому, де вручив державні нагороди шістьом спецпризначенцям.

Про це глава держави написав на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

“У Кіровоградському обласному госпіталі для ветеранів війни вручив державні нагороди бійцям Сил спеціальних операцій, які відзначилися у захисті незалежності та територіальної цілісності України.
Завдяки такому спецназу, який зараз має Україна, ми обов’язково здолаємо ворога. Дякую нашим воїнам за мужність!”, – йдеться у публікації.

Разом із Президентом госпіталь для ветеранів також відвідали народний депутат Станіслав Березкін, Міністр оборони Степан Полторак, голова ОДА Сергій Кузьменко та міський голова Андрій Райкович.

Петро Порошенко також вручив головному лікарю госпіталю Геннадію Сябренку сертифікат на отримання дистанційної діагностичної рентгенівської системи.

Нагадаємо, сьогодні на Кіровоградщині з робочим візитом перебував Президент України Петро Порошенко. У Кропивницькому глава держави взяв участь у відкритті оновленого відділення Дитячої обласної лікарні і вручив головному лікарю сертифікат на новітній апарат УЗД для медзакладу.

фото прес-служби Президента України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар