У Кропивницькому відбувся чемпіонат з пауерліфтингу серед силовиків

Сьогодні, 18 серпня, у Кропивницькому відбулись змагання з жиму лежачи серед працівників силових структур області, присвячені Дню Незалежності України. В урочистому відкритті спортивного заходу взяли участь керівники області та міста, очільники силових структур.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт міськради Кропивницького.

Подібні змагання в області відбуваються вперше, тож учасникам випала нагода стати призером першого Кубку начальника поліції Кіровоградщини та назавжди вписати своє ім’я в історію.

Від імені міського голови та всього депутатського корпусу учасників змагань вітав секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов.

– Хочу подякувати вам за важку та небезпечну роботу, яку ви виконуєте щодня, – звернувся до присутніх Андрій Табалов. – Та особлива подяка вам за те, що ламаєте стереотипи про правоохоронців, на яких не сходиться кітель, але не від того, що у них великі м’язи. Ви інші, ви ведете здоровий спосіб життя, вам громадяни можуть довірити свою безпеку. Я вітаю вас із початком змагань, і нехай переможе сильніший.

За Кубок начальника Головного управління Національної поліції в області змагались 8 команд, а це близько 90 учасників. Серед них: 1 майстер спорту України, 2 кандидати у майстри спорту та 1 спортсмен ІІІ розряду з важкої атлетики. Призовий фонд змагань складає 30 тисяч гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар