Кіровоградщина: поліція розслідуватиме факт агресивної поведінки свого колеги

капітан поліції Геннадій Матковський / скріншот з відео

На Кіровоградщині поліцейський, зупинивши автівку, хамив водію та пасажирам, намагався витягнути водія із салону, наносив удари по рукам пасажирів і виривав з рук мобільний телефон, яким водій вів зйомку. За цим фактом було розпочато службове розслідування, а полісмена відсторонили від виконання службових обов’язків.

Відео хамської поведінки правоохоронця 11 серпня виклали у мережу YouTube на каналі zpsanek.

У підписі до відео йдеться, що “героєм” ролику є інспектор взводу №2 РРПП ГУНП в Кіровоградській області Матковський Геннадій Михайлович (нагрудний знак 0226984). Також на відео є його напарник Залевський Олександр Миколайович. Поліцейські несли службу на автомобілі ВАЗ 2110 зі службовим номером 0762.

Як видно з відео, поліцейські зупинили автівку, але повідомити про причини зупинки не захотіли. Капітан поліції Матковський сперся на автомобіль і почав вимагати, щоб водій вийшов з автомобіля. При цьому він забороняв себе знімати, хоча за законом, громадяни мають повне право знімати та фотографувати правоохоронців під час виконання ними службових обов’язків. Потім Геннадій Матковський взагалі просунув руку до салону і почав відкривати двері, а коли йому намагалися завадити, наніс удари по рукам пасажирів. Коли водій вийшов із салону капітан Матковський продовжував забороняти зйомку і намагався вирвати з рук водія телефон.

Як повідомили Першій електронній газеті у прес-службі ГУНП у Кіровоградській області, стосовно цього поліцейського розпочато службове розслідування, на час якого капітана Матковського відсторонили від виконання службових обов’язків.

Читайте також: Кропивницький патрульний врятував дівчину, яка тонула у водоймі

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

6 коментарів до Кіровоградщина: поліція розслідуватиме факт агресивної поведінки свого колеги

  1. по роже видно что нехороший человек!

  2. Ты смотри,какой самоуверенный…Быдло просто!!! Людей за говно держут. Полицейским стал, а замашки мусорские остались, когда управы на таких не было ..Таких надо на линчевание народу отдавать, сука!! Еб..ное позорище.

  3. А почему все сразу обвиняют этого полицейского? Водитель не делал то что ему говорили… А если бы этот водитель был под чем-то и просто вытянул телефон и снимал? Или у него в кармане был пистолет, но с телефоном и интернетом все всесильны. Полицейский был не прав, но и водитель тоже!!! А что бы Вы делали на месте полицейского , который остановил трясущегося водителя, который не выполняет элементарных приказов, а просто снимает его и угрожает выложить все в интернет… что?

  4. Уволить этого упыря неадекватного. Понабирали гопоту . Как ОНО переаттестацию прошло??? Его место – толчки мыть на вокзале.

  5. Знаю его лично. Говно редкостное. Быдло – человек.

  6. Таких нужно опускать! Я бы на него посмотрел если бы его отца или брата так пытались унизить. А это были уважаемые люди. Доктора. Самому старшему восемьдесят лет. Небыло и не будет доверия к этим подонкам. Да они этого и не хотят. Им оно и не надо. Они ” властелины”.

Коментарі заборонені.