Одеські військові частини запрошують мешканців Кіровоградщини на службу

У Кіровоградському обласному центрі зайнятості відбулася робоча зустріч із участі представниками 79 окремої Миколаївської десантно-штурмової бригади та 88 окремого десантно-штормового батальйону, який дислокується у м. Белград Одеської області. Там обговорили, що військовій частині необхідні командир відділення, командир міномета, стрілець–снайпер, старший навідник, навідник, фельдшер, а також водії автотранспортних засобів.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи обласного центру зайнятості.

На порядку денному – організація спільної роботи з добору кандидатів для проходження військової служби за контрактом. До проведення заходу долучилися базові центри зайнятості та безробітні громадяни.

Заступник командира роти – інструктор з повітряно-дисантної підготовки старший лейтенант Андрій Баоджи, зазначив, що сьогодні військова частина дислокується у м. Болград Одеської області. Військовій частині необхідні командир відділення, командир міномета, стрілець–снайпер, старший навідник, навідник, фельдшер, а також водії автотранспортних засобів.

Молодший лейтенант 79 окремої Миколаївської десантно-штурмової бригади Олександр Пастухов зупинився на нормах чинного законодавства, що регламентують питання проходження військової служби, надав інформацію про вимоги до кандидатів, умови прийняття на військову службу за контрактом, зосередив увагу на соціальних гарантіях, пільгах, розмірі заробітної плати, можливості кар’єрного росту.

В результаті конструктивного діалогу сторонами окреслено основні напрямки співпраці, проблемні питання й можливі шляхи їх вирішення. Крім того, заплановано проведення на базі центрів зайнятості для незайнятих трудовою діяльністю громадян спільних заходів, що орієнтовані на військову службу за контрактом та ін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар