Кропивницькі викладачі поїхали на стажування у Литву

Цього тижня делегація фізико-математичного факультету ЦДПУ у складі професора Авраменко Ольги, старших викладачів Нарадового Володимира та Макарчука Олега, викладача Гаєвського Миколи відвідала Університет Вітовта Великого (Каунас, Литва) для проходження стажування в рамках міжнародного проекту «Erasmus+.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт факультету.

В перший день стажування наші викладачі прийняли участь у дискусії, пов’язані з використанням відеофільмів у навчанні. На тренінгу, присвяченому цьому методу, було запропоновано для перегляду документальний фільм «Бастард», який піднімає важливі соціальні питання. Після перегляду фільму відбулася цікава дискусія між представниками Європи та Африки.

23

В другій половині дня, наші співробітники взяли участь в тренінгу «Photovoice», під час якого було отримано цінний досвід з використання фотоматеріалів для постановки дискусійних проблем під час навчання: зокрема: за гендерною тематикою.

4

Наступного дня відвідали майстер-клас з використання системи «Moodle» та обговорили цікавий проект литовських колег «UrbanCamp»

5

Триває набуття цінного європейського досвіду у питаннях дотримання гендерної рівності. Попереду багато нового та цікавого!

6

Поширити:

Залишити коментар:

коментар