Головний ДСНСник області перевірив хід реконструкції гуртожитку для сімей рятувальників

Начальник Управління ДСНС в області Віталій Миронюк перевірив строки та хід виконання будівельних робіт в колишньому гуртожитку 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницького, в яких будуть мешкати 9 сімей рятувальників.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби У ДСНС в області.

Пріоритетним завданням для начальника Управління ДСНС у Кіровоградській області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка є поліпшення умов життя особового складу. Тому насамперед у перші дні після виходу з планової відпустки він з новими силами особисто перевірив, як за його відсутності здійснювались роботи з реконструкції житлових приміщень колишнього гуртожитку 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницького, в яких будуть мешкати 9 сімей рятувальників.

Віталій Миронюк зокрема детально оглянув стан внутрішніх приміщень – майбутніх квартир, які будуть облаштовані згідно із сучасними вимогами будівництва, перевірив якість фасадних робіт будівлі та крім того, паралельно з’ясував, як ведуться ландшафтні роботи на прилеглій території.

Відповідно до висновку начальника Управління, який він зробив по закінченню огляду об’єкта, роботи тривають успішно та згідно із планом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар