На Кіровоградщині 80 підприємств знаходяться у процесі банкрутства

У вівторок, 4 липня, у Головному територіальному управлінні юстиції у Кіровоградській області відбулася нарада з питань погашення заборгованості по заробітній платі на підприємствах-банкрутах, що розташовуються на території Кіровоградщини.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.

Станом на 1 липня поточного року у процедурі банкрутства в області знаходиться 80 підприємств, із них на 10 підприємствах-боржниках обліковується заборгованість із заробітної плати на загальну суму 7 млн 433 тис грн. Загалом серед боржників зафіксовано чотири підприємства державної форми власності, загальна сума заборгованості по яким складає 4 млн 162 тис грн», – довів до відома присутніх завідувач сектору з питань банкрутства обласного органу юстиції Микола Шамшур.

Окрім цього, під час наради були розглянуті основні труднощі, пов’язані з проведенням судових процесів, у погашенні заборгованості на підприємствах Кіровоградщини. Йдеться насамперед про пов’язаність із судовими процесами, а також тривалий розгляд і затвердження переліку ліквідаційних мас у органах, уповноважених управляти державним майном.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар