Мін’юст заблокував доступ до реєстру держреєстратору, який змінив дані про засновників ТОВ «Нива-2010»

За результатами моніторингу та камеральної перевірки реєстраційних дій державного реєстратора Маловисківської міської ради Володимира Руденка, який вніс зміни в дані про засновників ТОВ «Нива-2010», Міністерством юстиції України було прийнято рішення про тимчасове блокування доступу Володимира Руденка до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби юстиції області.

Перевірка відбулася за поданням обласного управління юстиції з метою захисту прав працівників фермерського господарства, які на початку травня поточного року постраждали від рейдерського захоплення.

Відтак у результаті Міністерством юстиції України було прийнято рішення про тимчасове блокування доступу Володимира Руденка до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань. Згідно наказу, термін блокування становить один рік.

Нагадаємо, конфлікт навколо ТОВ “Нива-2010” триває вже декілька місяців. На територію підприємства приїхали нові власники з Дніпра і намагалися зайти до офісу, щоб приступити до управління фірмою. Вони заявили, що керівник ТОВ Микола Трибиненко сам продав їм більшу половину акцій фірми, а потім не допустив їх до приміщення.

Сам Трибиненко заявляє, що не продавав своє підприємство, а ці нові власники намагаються відібрати у нього бізнес рейдерським шляхом. На його захист стали місцеві мешканці.
23 травня, у Бережинці сталася стрілянина. На території сільгосппідприємства під час суперечки між місцевими та працівниками однієї з охоронних фірм пролунали постріли, внаслідок яких поранення дробом отримали троє громадян.

Після цього була ще одна спроба нових власників зайти на підприємство, але люди відбили атаку молодиків, які прибули на трьох мікроавтобусах. Тоді поліція затримала 31 нападника.

27 червня, конфлікт навколо сільгосппідприємства у Бережинці набрав нових обертів. Представників внутрішнього корпусу батальйону “Донбас”, які приїхали на заклик власника ТОВ “Нива-2010” Миколи Трибиненка брутально затримали бійці спецпідрозділу поліції та Нацгвардії, помістили у автобус і намагалися вивезти у невідомому напрямку.

Стрілянина, димові шашки та бійки: як земельний конфлікт у Бережинці переріс у силове протистояння

Конфлікт у Бережинці: жорстке затримання бійців “Донбасу”, блокування автобусу та відповідь поліції

Поширити:

Залишити коментар:

коментар