У Кропивницькому міська влада допоможе встановити “автономки” у 240 квартирах

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Проблему розбалансованості тепломереж у Кропивницькому планують вирішити шляхом стимулювання власників 240 квартир щодо встановлення автономного опалення.

Про це сьогодні, 26 червня, під час апаратної наради заявив міський голова Кропивницького Андрій Райкович, передає кореспондент Першої електронної газети.

За словами міського голови, бездумна роздача дозволів на відключення від централізованого опалення призвела до повної розбалансованості тепломереж і величезних тепловтрат при транспортуванні послуги до користувачів.

Так, за словами Райковича, у Кропивницькому існують будинки, де 1-2 квартири користуються централізованим опаленням, а решта – автономним.

Таких квартир у місті 240.

Їх опалення призводить до значних тепловтрат і є абсолютно неефективним та збитковим.

Тому Андрій Райкович розпорядився розглянути можливість допомоги від міської влади у питанні встановлення автономного опалення у цих квартирах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар