На Театральній площі патрульні запрошували кропивничан на роботу

Днями патрульна поліція міста Кропивницький провела акцію на театральній площі. Вони роздавали інформаційні брошури, з яких можна було дізнатися про нюанси добору до поліції.

Кожен міг підійти до представників патрульної поліції, щоб поспілкуватися та дізнатися про нюанси конкурсного відбору. Відомо, що наразі є 94 вакантні місця.

Проходження буде в кілька етапів. Перший  – перевірка на профпридатність по фізичним параметрам. Той, хто пройде цей етап, буде допущений до наступного – здачі фізичних нормативів. Які саме нормативи – зараз уточняється. Але вони будуть диференційовані за віковими критеріями (від 21 до 25, від 25-30 і 30-35). Наступний етап – психологічне тестування. І останній етап – співбесіда. Якщо кандидат його проходить – йому надішлють листа із запрошенням на навчальний курс, який триватиме 4 місяці .

Подати заявки можна буле до 1 липня. Для цього необхідно бути громадянином України, якому виповнилось 21, мати водійське посвідчення та відсутність судимостей.

«Нам потрібні відповідальні люди. Ті, які дійсно прагнуть щось змінити, не бояться змінити. По-перше – це зміни у вашому житті. Коли ви вступаєте до лав поліції – змінюється ваше життя, ви змінюєтесь як особистість. Змінюється коло спілкування – це я з досвіду кажу. Тому, відповідальність, вміння спілкуватися, вміння працювати в команді, чесність та бажання самостійно щось змінювати – це для нас важливо» – так змалювала портрет кандидата Оксана Білоброва, інспектор по зв’язкам з громадськістю управління патрульної поліції в м. Кропивницькому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар