Перед міськрадою Кропивницького знову замайорів червоно-чорний прапор

Сьогодні, 12 червня, громадські активісти та ветерани АТО повернули на флагшток перед міськрадою червоно-чорний прапор визвольної боротьби. Він зайняв місце прапора ЄС.

Близько 9 ранку перед будівлею міськвиконкому зібралися два десятки громадських активістів та ветеранів АТО. Як повідомили журналісту Першої електронної активісти, вони зібралися аби знову підняти червоно-чорний прапор.

“Під час зборів активістів та ветеранів АТО на Козачому острові учасники “Бойового братства” підняли питання про повернення червоно-чорного прапора на флагшток перед міськрадою. Саме хлопці з “Бойового братства” були ініціаторами встановлення тут прапора національно-визвольної боротьби. У нас була домовленість з міською владою про те, що червоно-чорний прапор на місяць замінять прапором ЄС, до 11 червня. Ми, як законослухняні громадяни сьогодні, 12 червня, вирішили повернути на місце прапор визвольної боротьби”,- розповів учасник АТО, очільник Самооборони Майдану у нашому місті Микола Джоган.

До активістів вийшов працівник міської ради і повідомив, що зараз вони знімуть прапор ЄС і дадуть можливість безперешкодно вивісити червоно-чорний.

Після підняття прапора визвольної боротьби ветерани АТО та активісти заспівали гімн України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар