Як на Кіровоградщині реалізовується програма “Доступні ліки”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
На Кіровоградщині програма «Доступні ліки» запрацювала з початку квітня. На відшкодування вартості лікарських засобів область отримала близько 12,5 мільйона гривень субвенції з державного бюджету.

Повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу ОДА.
За даними Головного управління Державної казначейської служби України у Кіровоградській області, станом на 1 червня, стовідсотково виконано Урядову програму (відшкодовано вартість медичних препаратів для лікування окремих захворювань) в Гайворонському, Знам’янському, Новомиргородському, Новоукраїнському та Олександрівському районах, містах Кропивницькому і Світловодську.
Вищий результат виконання програми (від 98% до 90%) від загального середньообласного демонструють в Бобринецькому, Онуфріївському, Компаніївському, Долинському, Вільшанському та Петрівському районах.
Найнижчого результату (від 41% до 83%) у Новоархангельському, Маловисківському, Новгородківському, Голованівському, Устинівському, Світловодському, Добровеличківському, Благовіщенському, Кіровоградському, Олександрійському районах та у містах Знам’янка і Олександрія.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар