В олександрійських школах прозвучали Останні дзвоники

Сьогодні, 26 травня, в олександрійських школах відбулися Останні дзвоники. За традицією, проводжати вчорашніх школярів у доросле життя зібралися вчителі та батьки.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на “Мою Олександрія“, яка відвідала свято в колегіумі – це найбільша школа міста. Сьогодні колегіум випустив два одинадцятих класу – 11-Б і 11-В.

“Хвилюючий момент, переповнює почуття гордості за наш клас. Діти активні, у цьому році вони виграли по гранту спортивний майданчик Coca-Cola для школи”, – розповіла класний керівник 11-В Світлана Севастяненко.

За школярів хвилюються їхні батьки. Олена Федеха, мама випускниці Ольги, прийшла підтримати доньку в цей важливий для неї день:

“Я переживаю за доньку, але сподіваюся все буде добре, адже за допомогою отриманих знань у неї вийде вступити до престижного університету”.

Донька Олени Ольга, як і мама, трохи переживає:

“Буду сумувати за колегіумом, дуже не хочеться йти звідси. По суті, другий будинок: звикла до стін, все рідне – вчителі, однокласники. І розумію, що це перехід до дорослого життя. Збираюся вступити до Києва на психолога з військовою кафедрою”.

А ось Олександр Куц з нетерпінням чекав цього дня:

“Я, звичайно, звик до колегіуму, але все ж хочеться вирватися. Сьогодні, слава богу, останній дзвінок. Хоча розумію, що поступлю в інститут і там почнеться те ж саме. Планую вивчитися на перекладача”.

Із закінченням навчання випускників привітав голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко. Він передав 120 книг дня бібліотеки колегіуму. Учні середніх класів вибігли з книгами в центр лінійки і вийшов яскравий флешмоб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар