У Кропивницькому під час ЗНО вигнали 11 абітурієнтів

© Znaj.ua

Учора, 23 травня, у Кіровоградській області провели зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, у якому взяли участь 5533 випускники (96,5% від загальної кількості зареєстрованих). Окрім того, за використання заборонених пристроїв відсторонили від здачі 11 абітурієнтів.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Кіровоградської ОДА.

У ході проведення ЗНО у 11 абітурієнтів виявлено мобільні телефони, навушники та інші заборонені пристрої, через що їх було відсторонено від процесу тестування. У результаті вони втратили можливість вступу до ВНЗ у 2017 році.

Учасників ЗНО прийняли 22 пункти тестування, половина яких працювали в Кропивницькому.

25 травня 2017 року відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з іспанської, німецької та французької мови. Працюватиме один пункт тестування у місті Кропивницькому.

Цього року основним нововведенням і водночас головним викликом для місцевої влади у питанні організації ЗНО є масові підвезення абітурієнтів до пунктів тестування.

Нагадаємо, для здачі ЗНО на Кіровоградщині зареєструвалися 5712 учасників. Із них 4656 осіб – випускники 2017 року, 1056 – випускники минулих років. Найбільше пунктів тестування у Кропивницькому – 16. Загалом на Кіровоградщині запустять 30 пунктів тестування ЗНО.

Підтримувати правопорядок під час складання ЗНО та охороняти матеріали ЗНО буде поліція охорони.

У складанні ЗНО-2017 на Кіровоградщині візьмуть участь 5 осіб з особливими потребами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар